Ajankohtaiset   Sivukartta
Suomen Amiga-käyttäjät ry:n vuosikokous 2002
Anu Seilonen <thoriel@sci.fi>

 
 
Suomen Amiga-käyttäjät ry:n sääntömääräinen vuosikokous lähestyy jälleen. Kokous järjestetään tänäkin vuonna Oulussa, Pakkahuoneenkatu 30:n kerhotilassa lauantaina 28. syyskuuta kello 14 alkaen. Sisäänpääsy on tuttuun tapaan avoin kaikille. Yhdistys on tälläkin kertaa pyrkinyt panostamaan käyttäjätapaamiseen kunnolla. Luvassa on kuvaa, ääntä ja tekstiä verkkoon suoraan paikan päältä, paljon mielenkiintoista katsottavaa, sijoituskohteita sekä tietenkin leppoisaa seuraa. Lue lisää!

alkuun
Luvassa harvinaista herkkua
 
 
Yhdistyksen viime vuosina ottama vastuullinen linja yhdistyksen asioiden hoidossa saa keväisen tilinsiirron kruunuksi komeaa jatkoa. Vuosikokouksessa on tarkoitus vahvistaa yhdistyksen viiden ensimmäisen tilikauden (1994-1995, 1995-1996, 1996-1997, 1997-1998 ja 1998-1999) tilinpäätökset sekä myöntää vastuuvapaus kyseisten kausien hallituksille. Kyseessä on todella iso askel yhdistykselle. Vuosikokouksen virallinen osuus alkaa kello 14. Mikäli haluat osallistua vain kokouksen jälkeiseen ohjelmaan, tule paikalle kello 16 aikaan, jolloin varsinaisen kokouksen arvoidaan päättyvän.

Varsinaisen kokouksen jälkeinen vapaampi ohjelma on muotoutumassa todella mielenkiintoiseksi. Thendic-France on alustavasti ilmoittanut lähettävänsä esittelylaitteiston Pegasos-tietokoneesta MorphOS-käyttöjärjestelmällä varustettuna kokoukseen. Tarjoamme kokouksessa myös Vaporwaren laadukkaiden Internet-ohjelmien rekisteröintipalvelun.
Yhdistys kerää rekisteröintilomakkeet ja maksut tapahtumassa ja välittää ne edelleen Vaporwarelle, joka toimittaa rekisteröintiavaimet sähköpostitse tai kirjeitse suoraan rekisteröineille. Lisätietoja rekisteröintipalvelusta hintoineen löydät yhdistyksen tiedotteista!

Ensi vuoden jäsenmaksun voi luonnollisesti maksaa kokouksessa, ja lisäksi myynnissä ovat Saku-CD-ROM #3 ja jäljelläolevat kappaleet Saku 2001 -tapahtuman teema-CD-levyä "Saku 2001 Theme". Tapahtumaan saapuu tuttuun tapaan myös suomalainen Amiga-jälleenmyyjä Gentle Eye Ky tuotteineen. Paikan päällä on mukavan seuran lisäksi tarjolla myös virvoitusjuomia ja pikkupurtavaa.

alkuun
Kuvaa, ääntä ja tekstiä - osallistu Internetissä!
 
 
Tarjoamme seurattavaa myös niille, jotka eivät pääse paikan päälle. Lähetämme kokouksen "ääniraidan" suorana Internetiin hyödyntäen Shoutcast-tekniikkaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun yhdistyksemme kokouksen ääni lähetetään verkkoon. Lähetämme kokouksesta valokuvia yhdistyksen kotisivuille, ja voit myös keskustella kokouksen aikana sekä lähettää kokoukseen palautetta IRC-kanavalla. Tarkemmat tiedot osallistumisesta Internetin kautta löydät yhdistyksen vuosikokous-sivulta. Kaikkea ohjelmaa emme ole vielä edes paljastaneet, joten muutama ässä voi vielä hihastamme livahtaa - seuraa siis tiiviisti yhdistyksen kotisivuja ja Saku-foorumia!

Kokouspaikka on viime vuoden tapaan
Pakkahuoneenkatu 30, taloyhtiön kerhotila Pakkahuoneenkadun ja Koulukadun kulmassa sijaitsevassa rakennuksessa. Kokoustila on Oulun keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Oulun juna- ja linja-autoasemilta. Tarkemmat saapumisohjeet kokouspaikalle valokuvineen löytyvät yhdistyksen kotisivulta. Sinne päivitetään myös lisätietoja kokouksesta. Sähköpostitse lisätietoja antaa Anu Seilonen, thoriel@sci.fi. Kokouskutsut lähetetään jäsenille postitse mahdollisimman pian.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Anu Seilonen
Puheenjohtaja
Suomen Amiga-käyttäjät ry.

> Vuosikokous 2002 -sivusto
> Vuosikokouskeskustelua Saku-foorumissa
> Lähestymisopas kokouspaikalle (sama paikka kuin vuonna 2001)
Sekalaiset   Sivun alkuun  Sivukartta