Toimitus

Saku #44 (3/2003)
7. joulukuuta 2003 - 11. vuosikerta
Päätoimittaja:
Uutistoimittaja:
Oikoluku:
Kansi:
Ulkoasu:
Anu Seilonen
Joni Halme
Anu Seilonen
Tuomo Mämmelä
Terho Henriksson
Kaikki julkaistut artikkelit (ellei toisin mainita tai ole sovittu) ja Saku-lehdet ovat copyright © 1993-2003 Suomen Amiga-käyttäjät ry. Lehteä ei saa levittää voitollisesti. Sisällyttäminen maksullisiin ohjelmakirjastoihin vain yhdistyksen luvalla (rajoitus ei koske Aminet-romppuja). Luet ja käytät oheista materiaalia täysin omalla vastuullasi.
Minäkö avustajaksi?
Saku kaipaa apuasi, sillä lehteä on vaikea koota ilman artikkeleita. Jos sinulla on tuntemusta jostain asiasta, jonka luulisit kiinnostavan muita, kirjoita siitä. Voitte myös lähetellä toimitukseen Amigaa koskevia kysymyksiä, joihin asiantuntijamme pyrkivät sitten vastailemaan. Julkaistusta materiaalista ei makseta palkkiota.

Lähettämäsi teksti oikoluetaan ja sitä mahdollisesti myös muokataan. Jos mukaan on liitetty copyright kieltäen muokkauksen, artikkelia ei välttämättä voida julkaista. Emme pysty kehittämään lehteä ilman mahdollisuutta vaikuttaa sen ulkoasuun. Tekstien tulisi olla toimituksessa muotoilemattomina (ilman tavutusta) viimeistään viikkoa ennen julkaisua.

Jos et halua omaa nimeäsi julkaistavan toimitukseen lähettämäsi materiaalin ohella, muista mainita siitä erikseen.
Materiaalin toimittaminen
Materiaalin saat varmimmin perille ottamalla yhteyttä päätoimittajaan:

Saku
c/o Anu Seilonen
Sammaltie 51
90650 Oulu

Internet:
Sakunet:
BBS:
thoriel@sci.fi
65:10/6.0 (Anu Seilonen)
Amiga Zone, (017) 611 015 (24h)

Amiga Zonelle voi jättää artikkeleita kirjoittautumalla sisään Saku-nimellä! Pääset näin valikkoon, josta voit kopioida Saku-lehtiä (kaikki lehdet saatavilla) ja lähettää omia artikkeleita lehteen!

Sivun alkuun