Kirjeitä toimitukselle
Posti

Julkaisun jälkeen suurimman osan suorasta palautteesta saa aina IRC-kanavilla. Edellisen Sakun jälkeen ihastuksen huokauksia kuului sieltä täältä - erityisesti uusi layout sai paljon kiitosta. Totuus kuitenkin on, että suurin osa vanhemmista selaimista kompastuu layoutiin tavalla tai toisella. Siksi suosittelemmekin Sakun lukemiseen Amigalla sen tämän hetken parasta selainta, IBrowsen uusinta versiota.

Koska layoutin käyttöönotto viivästyi, jouduimme puskemaan töitä yötä päivää, ja silloin ei virheiltäkään voi välttyä. Jonkin verran kommentteja on tullut siitä, emmekö voisi korjata virheet suoraan online-versioon heti kun ne huomataan. Tätä emme kuitenkaan harrasta, vaan kuittaamme mokat seuraavan lehden erratassa sen sijaan, että korjailisimme lehteä maailman tappiin asti.


Syykin on simppeli: Saku lähtee välittömästi kiertoon paketteina niin moneen paikkaan (mm. kotisivut, Aminet, Amiga Zone ja näistä paikoista aina eteenpäin), ettei niihin enää voi korjauksia tehdä. Mieluummin päästämme lehden lentoon pienine mokineen kuin otamme sen riskin, että liikkeellä on kiljoona versiota samasta numerosta. Jos kyseessä on aivan kardinaaliluokan moka, voidaan joissain tapauksissa myöhemmin korvata levityspaketteja, mutta onneksi sitä sattuu harvoin. (Kop kop.)

Tämän lehden tekoon päästiin jo huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä, joten toivottavasti kiireen vaikutus on poistunut ja jälki näkyy siistimpänä ja viimeistellympänä. Olemme harrastajalehti mutta emme harrastelijamainen - pieni on kaunista, ja se voi olla myös hyvin tehtyä. :)


Posti-palstalla julkaistaan lukijoiden kirjeitä ja vastataan niihin. Voit lähettää toimitukseen postia seuraaviin osoitteisiin.

Saku
c/o Anu Seilonen
Sammaltie 51
90650 Oulu

Internet:
Sakunet:
BBS:
thoriel@sci.fi
65:10/6.0 (Anu Seilonen)
Amiga Zone, (017) 611 015 (24h)

Sivun alkuun